5.2.13

Η εμμονή του ΕΣΡ με τις "αντιμνημονιακές" εκπομπές


Short stories05.02.2013

 Συνεχίζεται η «εμμονή» του ΕΣΡ με την Ελληνοφρένεια και το Γιώργο Τράγκα. Η Αρχή καλεί σήμερα σε ακρόαση το Real FM επικαλούμενο την «προστασία ανηλίκων»  για τα δύο αντιμνημονιακά προγράμματα των FM.  Την  εκπομπή των Θ. Καλαμούκη-Α. Μπαρμπαγιάννη και στην περίπτωση του Γ. Τράγκα, και την ποιότητα του προγράμματος και την γλωσσική ευπρέπεια. Και οι δύο εκπομπές στο πρόσφατο παρελθόν «τιμωρήθηκαν» με πρόστιμα από το ΕΣΡ, με βάση τη νομοθεσία, όπως την ερμηνεύουν τα μέλη του.


** Συνεχίζονται για 5 συνεχόμενη μέρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο Σκάι 100,3 και στο www.skai.gr με κύριο αίτημα την ανάκληση των απολύσεων, αλλά και την έναρξη διάλογου με τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Γιάννη Αλαφούζου.

**Χωρίς την Έλλη Στάη, και τους περισσότερους συμβασιούχους παρουσιαστές και δημοσιογράφους συνεχίζει η ΕΡΤ, καθώς η κυβέρνηση επέλεξε να μην προχωρήσει σε σχετική τροπολογία, για να προτείνει στη συνέχεια τη «μέθοδο» των μικτών παραγωγών.

**Διαψεύδουν με επιστολές τους προς το Χρηματιστήριο Αθηνών ο ΔΟΛ και ο Πήγασος, τα περί μετοχικής τους συνεργασία. Και στις δύο ανακοινώσεις σημειώνεται πως υπάρχουν μεταξύ τους κοινές εταιρείες  αλλά «πέραν αυτών ουδέν άλλο συμβαίνει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: