2.2.13

«Βρετανός» για 3 χρόνια ο OTE TV




Μπορεί ο ΟΤΕ  να μην έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση, θεωρείται όμως βέβαιο πως κέρδισε τη σφοδρή σύγκρουση με τη Nova για τα δικαιώματα της  Premier League.  Αν δεν υπάρξει άλλη ανατροπή ο ΟΤΕ  TV από το Καλοκαίρι θα μεταδίδει για τα επόμενα 3 χρόνια και τους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος.  Η αγορά προεξοφλεί πως μέσω της εταιρείας Media Bold θα έχει το Κύπελλο Ελλάδας ως το  2016  ενισχύοντας κι άλλο το αθλητικό του πρόγραμμα.


Το τίμημα αναφέρουν οι πληροφορίες φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ για τη μετάδοση των αγώνων  της Premier League. Πλέον διαθέτει Ο ΟΤΕ TV διαθέτει τα πλέον ενδιαφέροντα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως το Ισπανικό, το Ιταλικό και τις δύο κατηγορίες του γερμανικού πρωταθλήματος. Στην Ελλάδα ,εκτός από το Κύπελλο Ελλάδας έχει και τη  football League.

Από τη  άλλη πλευρά η Nova, διατηρεί ισχυρά πλεονεκτήματα και βαριά χαρτιά. To  Champions League και η Europa  League είναι στην πλατφόρμα της nova, με μεταδόσεις μεσα στη βδομάδα και το κυριότερο, με τις πιο ενδιαφέρουσες ευρωπαϊκές συναντήσεις. Η SuperLeague εξακολουθεί να είναι το σημείο αναφοράς, παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα έχει κριθεί με τον Ολυμπιακό να κάνει περίπατο. Φέτος, παίζει η μπάλα η περιφέρεια με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ πρώτη ομάδα της Αθήνας, είναι αυτή του Ατρόμητου Περιστερίου. Επίσης η nova εξακολουθεί να παίζει και μπάσκετ στην Ευρώπη με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό  στη Euroleague με τον ΟΤΕ να «απαντάει» με NBA.  Το 2013 είναι δύσκολο, για τον πολύ κόσμο, αλλά είναι έτος έντονου ανταγωνισμού. Θα δείξει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: