20.2.13

Συζητήσεις και έλεγχοι


Short stories 19-20.02.2013

**Δύο ελέγχους για τους σταθμούς συμφερόντων του Φ. Βρυώνη, ξεκίνησε το ΕΣΡ . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό  τον έλεγχο  των ειδικών επιστημόνων του  ΕΣΡ, είναι το  Extra  για  το «αν τηρεί τους όρους βιωσιμότητας», με αφορμή την  αδυναμία που φέρεται να  εμφάνισε η ιδιοκτησία του στην πληρωμή προστίμων. Ταυτόχρονα,  προ ημερών ο έλεγχος επεκτάθηκε και στο ZOOM TV (πρώην Body in a Balance), το οποίο αποκτήθηκε από το Μ. Τριανταφυλλόπουλο, για το αν μπορεί να μεταδίδει ειδησεογραφικό πρόγραμμα, καθώς μέχρι πρότινος είχε προιόντα telemarketing.  


**Σε εξέλιξη είναι νέος γύρος συζητήσεων μεταξύ  Τράγκα και Σκάι. Ο τηλεοπτικός σταθμός του Νέου Φαλήρου διαπραγματεύεται με το ραδιοφωνικό παραγωγό (Real) για μια βραδινή εκπομπή στο κυριακάτικο πρόγραμμά του.

**Η αγωγή της εφημερίδας «Παραπολιτικά», κατά της « Αυγής» “είναι μια πράξη ρεβανσισμού και προσπάθειας τρομοκράτησης όχι μόνο της εφημερίδας της Αριστεράς, αλλά συνολικά της ελευθεροτυπίας και της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας” αναφέρει, μεταξύ άλλων το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

**Τη βαθιά ανησυχία  τους καταγράφουν οι εργαζόμενοι στο  “Ριζοσπάστη” με ψήφισμα τους. Μεταξύ άλλων, σημειώνουν, πως η διεύθυνση “της εφημερίδας δεν έχει κάνει το παραμικρό για να δρομολογηθεί η επίλυση των οξύτατων προβλημάτων”, όπως είναι η καθυστέρηση έξι μηνών στην καταβολή δεδουλευμένων και το  πρόγραμμα μαζικών απολύσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: