16.2.13

Μια απεργία για τις Συλλογικές Συμβάσεις που αποχαιρετούμε


Short stories16.02.2013

Απεργία στα ΜΜΕ την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2013. Οι συνεργαζόμενες ενώσεις στα ΜΜΕ αποφάσισαν να  προχωρήσουν σε πανελλαδική απεργία για να διαμαρτυρηθούν “ενάντια στη συνεχιζόμενη, επιταχυνόμενη και συντονισμένη εκ μέρους της Τρόικας, της κυβέρνησης και της εργοδοσίας σαρωτική επιχείρηση αποδόμησης κάθε εργασιακού και κοινωνικο-ασφαλιστικού δικαιώματος και κατάργησης του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας”. Βέβαια, οι Συλλογικές συμβάσεις καταργήθηκαν από την αρχή της κρίσης το 2010 χωρίς να υπάρξει σοβαρή αντίδραση από  τον κλάδο.



**Την Παρασκευή  28 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το νέο τηλεοπτικό περιοδικό «My TV» από τη Δάφνη Επικοινωνίες του ομίλου ΑΝΤ1. Η ύλη του θα καλύπτει το πρόγραμμα περισσότερων από 30 τηλεοπτικών σταθμών με  ειδήσεις για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και προγράμματα.

**Η φορολογία είναι αντικείμενο της εκπομπής Alpha “Δημοσκόπηση» την επόμενη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου. Στο στούντιο  του Alpha  μαζί με την Κάτια Μακρή, ο Θωμάς Γεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, αναλύει τα αποτελέσματα της έρευνας.


**Απευθείας  θα μεταδώσει η nova  αυτή τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου (18.30, NS1/NS1HD), την κλήρωση του Final Four του 2ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ Ανδρών. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο στούντιο της Nova, έπειτα από την συμφωνία της ΕΣΑΠ με την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: