13.2.13

Και η ΔΗΜΑΡ στη συνήθη της αποστολή...


Short stories 13.02.2013


**Τους 130.000 συνδρομητές δηλώνει πως έχει ξεπεράσει  ο ΟΤΕ  σε ανακοίνωσή του. Η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεφωνίας, αποφεύγει όμως να ανακοινώσει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος ή τα δικαιώματα της  Premier League . «Μόνο μέσα στο 2012 προστέθηκαν στον ΟΤΕ TV περισσότερα από 20 νέα κανάλια, σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου, το αθλητικό πρόγραμμα ενισχύθηκε με επιπλέον κανάλια, δήλωσε μεταξύ άλλων  ο εμπορικός διευθυντής του OTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.



**Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, ζητούν οι εργαζόμενοι στο «Ριζοσπάστη», μετά την απόλυση 9 εργαζομένων, για το μέλλον της εφημερίδας. Στην επιστολή τους σημειώνουν πως τους οφείλονται δεδουλευμένα 6 μηνών.  

**Νέα  24ωρη απεργία κήρυξε στα δημόσια ΜΜΕ η ΠΟΕΣΥ ως αύριο το πρωί., Διαφοροποίηση υπάρχει από τους εργαζόμενους στο ΑΠΕ και από τον εκπρόσωπο της Δημοσιογραφικής Μεταρρύθμισης στην ΕΣΗΕΑ, Μάκη Διώγο.  

**Την άδεια του Ξένιος
FM θα διεκδικήσουν  οι εργαζόμενοι του σταθμού. Σαρανταεφτά εξ αυτών υπέβαλλαν αίτηση στο ΕΣΡ, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος εφόσον δεν πληρώνονται να αναλάβουν τον έλεγχο του σταθμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: