10.2.13

"Ταξίδια σε όλο τον κόσμο" για τα δικά μας παιδιά...


Short stories

Η ΕΡΤ από χθες δεν διαθέτει ανταποκριτή στο Παρίσι, αλλά στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Η σύμβαση της Θωμαίδος Παπαϊωάννου, ανταποκρίτριας στο Παρίσι δεν ανανεώθηκε, αλλά αντιθέτως εγκρίθηκε η τοποθέτηση της  Ευαγγελίας Τσιριγωτάκη στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο της τρικομματικής κυβέρνησης, όσο και εκείνης της κυβέρνησης Παπαδήμου, εγκρίθηκαν  διάφορες μετακινήσεις. Η ΕΡΤ απέκτησε δημοσιογράφο στην Αίγυπτο, εξασφάλισε δεύτερο ανταποκριτή στη Νέα Υόρκη και αθλητικό δημοσιογράφο στο Λονδίνο μετά τους Ολυμπιακούς  Αγώνες.



**Αποχαιρετά την έντυπη έκδοση και το Derby News». Ο Κώστας Γκόντζος ανακοίνωσε πως το φύλλο που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα είναι το τελευταίο. Η μέση κυκλοφορία της εφημερίδας το 2012 ήταν 1.344 φύλλα.


**Σε 3ωρη στάση εργασίας και στα ιδιωτικά ΜΜΕ την επόμενη Δεύτερα (12.00-15.00) προχωράει η ΕΣΗΕΑ  παράλληλα με τις 24ωρες απεργίες, οι οποίες συνεχίζονται στα Δημόσια και Δημοτικά ΜΜΕ, καθώς και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Και η ΠΟΕΣΥ με ανακοίνωσή της αποδοκιμάζει το άρθρο του «Έθνους της Κυριακής» με τον κακόβουλο σχολιασμό κατά του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του Προέδρου της, Δημήτρη Τρίμη, για δήθεν προκατάληψη και επιλεκτική δράση.Επίσης η ΠΟΕΣΥ αποδοκιμάζει την ψευδή και συκοφαντική αναφορά ότι δήθεν «προσφέρει ένα ποσό από τα αποθεματικά της Ένωσης ο πρόεδρος, Δημήτρης Τρίμης, για να ενισχύσει την “Εφημερίδα των Συντακτών”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: