1.2.13

Μέρκελ, Τράγκας, ΕΡΤ


Short stories01.02.2013


Όλο το Φεβρουάριο, οι μεγάλοι stars των Βραβείων Oscar® θα βρίσκονται στη Nova, με 113 ταινίες που απέσπασαν 376 υποψηφιότητες και έλαβαν συνολικά 88 βραβεία. Η ψηφιακή πλατφόρμα, «απλώνει» κόκκινο χαλί για να υποδεχθεί τη φαντασμαγορική 85η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar®, στις 24 Φεβρουαρίου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κινηματογραφική ζώνη Nova Stars (Θέση 205) γίνεται ο απόλυτος οσκαρικός προορισμός, με 2 ταινίες κάθε μέρα από τις 21:00, μεταξύ 1-25 Φεβρουαρίου.



**Ο ΟΤΕ TV  εμφανιζόταν ως ο επικρατέστερος στη σύγκρουση για τα δικαιώματα της Premier League, με τη nova, μέχρι αργά το βράδυ, όταν έκλεινε την ύλη της η στήλη. 

**Πρόταση συνεργασίας με την ΕΡΤ κατέθεσε ο Γιώργος Τράγκας (Real FM, Kontra) σε συνάντηση που είχε χθες με το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Νίκο Σιμο και το σύμβουλο Τζόνι Καλημέρη. Η ΕΡΤ, αν και είναι εναντίον της Μερκελ,το εξετάζει

**Νέα 24ωρη απεργία στο Σκάι 100,3 και στο www.skai.gr  κήρυξε χθες το απόγευμα η ΕΣΗΕΑ. Αιτία η ανακοίνωση των τουλάχιστον 7 απολύσεων δημοσιογράφων, εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: