24.1.13

Η κοινή καταγγελία Mega και Κεδίκογλου για την ΕΡΤ και οι συνέπειες της


Short stories

Βασική στρατηγική του Ομίλου Forthnet  είναι η υποστήριξη του ελληνικύ ποδοσφαίρου, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος , Πάνος Παπαδόπουλος  1ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «Footballabout» που διοργανώνει η Superleague. Η  επένδυση στο πρωτάθλημα της Superleague είναι η μεγαλύτερη του Ομίλου σε αθλητικό περιεχόμενο. Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζονται χιλιάδες θέσεις εργασίας στην χώρα μας που δημιουργούνται γύρω από την διοργάνωση του πρωταθλήματος, είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδόπουλος.



**Σήμερα έρχεται στο ΔΣ της ΕΡΤ το ζήτημα του  Champions League. Η  εταιρεία έχει καταβάλει το 50% της δόσης για την περίοδο  2012-13 και απομένει να αποφασίσει τι θα πράξει από εδώ και πέρα, αν δηλαδή θα πληρώσει το υπόλοιπο 50% της δόσης ή θα προσφύγει π.χ. σε Διαιτησία σε Ελβετικό Δικαστήριο.

**Θυμίζουμε πως ύστερα από τις καταγγελίες του Σίμου Κεδίκογλου,  ως βουλευτή της ΝΔ  και τις αναφορές του Mega η εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τη συμφωνία ΕΡΤ – TEAM η οποία ήταν κατά 20% φθηνότερη σε σχέση με εκείνη που υπέγραψε η διοίκηση του Χ. Παναγόπουλου. Τελικά σε βάρος της διοίκησης των Σ. Στεφάνου – Λ. Ταγματάρχη, ασκήθηκε δίωξη  σε βαθμό κακουργήματος

**Η νέα διοίκηση των Ν. Τέλλη, Ν. Σίμου καλείται να βγάλει τα “κάρβουνα από τη φωτιά” διότι αν εκτελέσει τη σύμβαση θα έχει την ίδια τύχη με εκείνη του Λ. Ταγματάρχη, αν οδηγηθεί σε Διαιτησία μπορεί και να τη χάσει. Στο μεταξύ σε αντίθεση με την ΕΡΤ που είχε τα κεφάλαια , το διαμαρτυρόμενο Mega, χρειάστηκε νέο δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει να εκπέμπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: