8.1.13

Κάνουν όλοι μαζί "Παρέα";


 Short stories08.01.2013

Αποκτά και ραδιοφωνικό σταθμό το δίδυμο των , Α. Σκαναβή και  Δ. Μπενέκου, με την πρόσληψη του Δ. Ρίζου στον «Ελεύθερο Τύπο»; Ο εκδότης του «Αδέσμευτου» ο οποίος και έκλεισε διαθέτει και ραδιοφωνικό σταθμό, τον Παρέα  FM, ο οποίος έχει μια από τις «χρυσοφόρες» άδειες του ΕΣΡ, οι οποίες όμως έχουν λήξει. Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στον «Αδέσμευτο» παραμένουν απλήρωτοι και βλέπουν με έκπληξη τα όσα γίνονται...


**Δεν θα παραχωρήσουν τελικά σήμερα, συνέντευξη Τύπου οι υπεύθυνοι της «Ελευθεροτυπίας». Επικαλούμενοι φόρτο εργασίας, λόγω της επανακυκλοφορίας της εφημερίδας αυτή την Πέμπτη ανέβαλαν την παρουσίαση της εφημερίδας.

**Την ίδια ώρα βέβαια διαμαρτύρονται οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας και του πιεστηρίου, οι οποίοι έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από το Καλοκαίρι  του 2011.

**Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και περίπτερα στο κέντρο της Αθήνας το περιοδικό «HUMBA!» με ενδιαφέρουσες επισημάνσεις  για το πόρισμα του Χίλσμπορο που στοίχισε τη ζωή σε 96 φίλους της Λίβερπουλ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: