25.1.13

"Διανομείς διευθυντών και επιδομάτων στην ΕΡΤ"


Short stories25.01.2013

 Οι τελευταίες εκκαθαρίσεις στελεχών της ΕΡΤ και οι τοποθετήσεις "γαλάζιων παιδιών" και συμβούλων στην εταιρεία που έχει την πολιτική ευθύνη, ο υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, δημιουργούν ζήτημα στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Με δήλωση του ο Τέλης  Σαμαντάς, δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ μετά τις απομακρύνσεις των Κ. Σπυρόπουλου, Ν. Μεγγρέλη και  Λ. Χοϊδά αναφέρει μεταξύ άλλων “δεν ήρθαμε εδώ για να απαξιώσουμε έμπειρα στελέχη , ούτε για να μοιράζουμε πόστα, ούτε για να διανέμουμε, χωρίς λόγο, διευθυντικά επιδόματα”.


**24ωρη απεργία στον όμιλο Σκάι κήρυξε η ΕΣΗΕΑ  για τη νέα μείωση των αποδοχών που επιχειρεί η ιδιοκτησία του συγκροτήματος. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Σκάι, κάνει λόγο για  εξόφθαλμα “εξωθεσμικές ενέργειες έχει πλέον η Δικαιοσύνη, όπου οι υπαίτιοι θα κληθούν να απολογηθούν”.

**Τέλος και για την αθλητική “Match Reports». Η εφημερίδα που κυκλοφορούσε κάθε Δευτέρα ανέστειλε την έκδοσή της, έχοντας συμπληρώσει ελάχιστο χρόνο ζωής στα περίπτερα. Το 2012 θυμίζουμε πως σταμάτησαν να κυκλοφορούν η «Εξέδρα», ο «Φίλαθλος» και η «Score Live».


**Αποσύρθηκε από το νομοσχεδίου που αφορούσε το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν η τροπολογία με την οποία παρατεινόταν για ένα ακόμη χρόνο μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013  η προθεσμία για την έκδοση προκήρυξης των αδειών  των ραδιοφωνικών σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: