23.1.13

Πρόστιμο για εξύβριση του Πρετεντέρη...


Short stories23.01.2013


Aπέρριψε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας  το αίτημα  για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής απαγόρευσης της μεταβολής της περιουσιακής κατάστασης της εταιρίας “Τρίτη Όψη”, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων  την οποία άσκησε  άσκησε πρώην εργαζόμενος στην Χ. Κ. Τεγόπουλος.  Στην αίτηση ο εργαζόμενος ζητούσε τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της “Τρίτη Όψη”, για την εξασφάλιση απαίτησής του κατά της Χ.Κ.Τεγόπουλος ΑΕ με τον ισχυρισμό ότι έχει μεταβιβαστεί σε αυτήν η επιχείρηση.


**Πρόστιμα, συνολικού ύψους  200.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στον ΑΝΤ1 για την προβολή του τηλεπαιχνιδιού “Boing”, χωρίς την άδεια από την Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων. Με το ίδιο αιτιολογικό επιβλήθηκε πρόστιμο 40.000 ευρώ στο Extra 3 για την προβολή τού τηλεπαιχνιδιού «Το κάτι άλλο».


 **Πρόστιμο 5.000 ευρώ για εξύβριση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη (Mega) αποφάσισε το ΕΣΡ σε βάρος του ραδιοφωνικού σταθμού  Alpha. Δεν διευκρίνισε αν υπήρξε προσφυγή του δημοσιογράφου...και αν έπεσε και κανένα μπουκάλι στο γήπεδο.

**Να εκπληρώσει ο εκδότης και γενικός γραμματέας της ΕΙΗΕΑ,  Δ. Ρίζος όλες τις υποχρεώσεις απέναντι στις 80 οικογένειες του «Άδεσμευτου» ζητούν με ψήφισμά τους που υιοθέτησε η ΕΣΗΕΑ, οι πρώην εργαζόμενοι στην εφημερίδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε ο τίτλος σου είναι όρτσα. Όχι «πρόστιμο για εξύβριση στον», αλλά «πρόστιμο για εξύβριση του..» θα έπρεπε να είναι. Ο τίτλος σου εννοεί πως το πρόστιμο το έφαγε ο Pretender.

Ανώνυμος είπε...

τα ελληνικά λίγο Βασίλη.μην μας γίνεις κι εσύ από τους δημοσιογράφους που δεν εγκρίνει ο Βαξεβάνης