22.1.13

Απολύσεις και απομακρύνσεις


Short stories22.01.2012

Το αθλητικό κανάλι ACTION24 (πρώην SPORT TV), από αύριο Τρίτη 22 Ιανουαρίου, θα εκπέμπει πλέον σε όλη την Ελλάδα, αποκλειστικά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Nova, στη θέση 314.
Το κανάλι ACTION24 μεταδίδει αποκλειστικά ζωντανούς αγώνες από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Βελγίου, Ολλανδίας, Ελβετίας,  Δανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας, αλλά και αγώνες Κυπέλλου από Σκωτία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ουκρανία. Ακόμη το Action 24 προβάλει καθημερινά highlights από τα επίσημα κανάλια των ομάδων της Λίβερπουλ, της Τότεναμ και του Άγιαξ, με ιστορικά παιχνίδια, συνεντεύξεις από πρόσωπα, αφιερώματα στις ακαδημίες αλλά φυσικά και στις τρέχουσες υποχρεώσεις των συλλόγων.


**Σε εβδομαδιαίο φύλλο είναι πιθανόν να μετεξελιχθεί  η “Ημερησία”. Από τη διεύθυνση της εφημερίδας ζητήθηκαν χθες 20 απολύσεις εργαζομένων και ο διευθυντής της, Αντώνης Δαλίπης φέρεται να έχει υποβάλει παραίτηση.


**Δεν έγινε δεκτή στις εγκαταστάσεις του Σκάι  αντιπροσωπεία της ΕΣΗΕΑ. Τα μέλη του ΔΣ πήγαν στο Φάληρο για να συζητήσουν με τους εργαζομένους για τις προτεινόμενες νέες μειώσεις στις αποδοχές.

**Την αίτηση θεραπείας της  εταιρείας  “Ζούγκλα Τζι Αρ” για τη μετάδοση μέσω ευρυζωνικών δικτύων του προγράμματος “ Ζούγκλα Radio» εξετάζει σήμερα το ΕΣΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: