18.1.13

"Κουρέματα" γενικώς


Short stories18.01.2013

**«Κούρεμα» κατά 40% του υφιστάμενου δανεισμού της Χ. Κ. Τεγόπουλος και συμφωνία με τους εργαζόμενους για την αποπληρωμή των οφειλών και των αποζημιώσεων προβλέπει το σχέδιο  του  δικηγόρου Χάρη Οικονομόπουλου  για την εξυγίανση της εταιρείας. Προυπόθεση όπως είπε είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η αποδοχή του επενδυτικού σχεδίου που έχει κατατεθεί από τα τραπεζικά ιδρύματα. Το σχέδιο προβλέπει ακόμη και την είσοδο επενδυτών με την κατάθεση ιδίων κεφαλαίων έως και 5 εκατ. ευρώ.



**Σε αναζήτηση 14 εκατ. ευρώ βρίσκεται ο ΔΟΛ. Η  ισχυρότερη εταιρεία ΜΜΕ προχωράει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 7 εκατ. ευρώ, ενώ είναι σε συζητήσεις για διεύρυνση του πιστωτικού ορίου κατά 3 εκατ. ευρώ και άλλα 4,2 εκατ. με τη μέθοδο του lease back. 

**Εμπαιγμό των εργαζομένων δημοσιογράφων στα δημόσια μέσα, θεωρεί η ΠΟΕΣΥ τις ρυθμίσεις που προβλέπει σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης που φαίνεται να υπογράφουν 16 υπουργοί, για τον καθορισμό αποδοχών των δημοσιογράφων στα δημόσια ΜΜΕ.

**Ως το τέλος του μήνα θα πρέπει να καταθέσουν τα στοιχεία των μετόχων τους στο ΕΣΡ, οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, με όλες τις τελευταίες αλλαγές.  Ένας νέος χάρτης στα ΜΜΕ θα αρχίσει να φτιάχνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: