15.1.13

Καταργούν και βάζουν δελτία ειδήσεων


Short stories15.01.2013

Νέες αλλαγές στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ. Η κρατική ραδιοτηλεόραση ακολουθώντας την πολιτική των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, ανακοίνωσε την κατάργηση του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων στο ενημερωτικό της κανάλι τη ΝΕΤ και τη μετάδοση του από την ΕΤ1 με παρουσιαστή τον Προκόπη Δούκα (Δευτ.- Παρ.) και την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου (Σαβ- Κυρ.)  Παράλληλα  από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ (21.00) προστίθεται δίπλα στην  Πηνελόπη Γαβρά και ο Κώστας Τσουρός.




**Δύο “καυτές” υποθέσεις εκκρεμούν στο ΕΣΡ αυτή τη βδομάδα.Η καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον του Mega για τη μη μετάδοση της ανακοίνωσή του κόμματος που αφορούσε το ομολογιακό δάνειο των 98 εκατ. ευρώ που έλαβε η τηλεοπτική εταιρεία.

**Η άλλη υπόθεση που «καίει» είναι η απαίτηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών για την ανάκληση της άδειας του 902 TV. Εκεί, το ΚΚΕ παρενέβη και έθεσε εκ νέου το σταθμό σε λειτουργία Άραγε θα υπάρχουν σήμερα απαντήσεις;

**Εν αναμονή, από τον περασμένο Νοέμβριο, και της προκήρυξης για τα δικαιώματα της Premier League για την Ελλάδα.  Ο ΟΤΕ TV θέλει να ενδυναμώσει κι άλλο την παρουσία του στα ξένα πρωταθλήματα και η nova να δηλώσει πως εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο στα δημοφιλή πρωταθλήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: