11.1.13

ΜΑΤ κάτω από τα ΜΜΕ


Short stories11.01.2013

Τρεις παρεμβάσεις σε  Real FM, Επικοινωνία FM, 102FM  των αντιεξουσιαστών και δύο διαφορετικές λογικές. Ο Real FM έδωσε τη δυνατότητα να ακουστεί το μήνυμα των αντιεξουσιαστών, και συνόδευσε τους διαδηλωτές ως το σταθμό του Μετρό, χωρίς να υπάρχουν επεισόδια, παρά τις αστυνομικές δυνάμεις που κύκλωσαν το κτίριο, χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία ή μήνυση.  Ο υπουργός επικρατείας και δημοσιογράφος  Σίμος Κεδίκογλου, "είδε" απόπειρα φίμωσης του Μέσου την οποία “επιχείρησαν οι γνωστοί πλέον κουκουλοφόροι στο Real FM”, όπως είπε.


**Η ΕΡΤ3 από τη μεριά της διαμαρτυρήθηκε για την “αυθαίρετη είσοδο ομάδας ατόμων στο κτίριο της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3 και την ανεπίτρεπτη παρεμπόδιση της ροής προγράμματος του 102fm “ καταδικάζοντας  “ παρόμοια φαινόμενα”.

**Με τις καταλήψεις αυτές και την απήχηση που συναντούν σε τμήματα της κοινωνίας, αναδεικνύεται και ένα σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας των Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία ακόμη και τα στελέχη τους παραδέχονται πως χρησιμοποιούνται ως προπαγανδιστικός μηχανισμός.

**Επιτίθενται σε τμήματα της κοινωνίας , υπερασπίζονται ανοιχτά τις τράπεζες  οι οποίες λειτουργούν με τη φορολογία που πληρώνει ο κόσμος, ενώ ταυτόχρονα μια μερίδα εξ αυτών προωθεί συγκεκαλυμμένα ή και φανερά, ρατσιστικές και ακροδεξιές απόψεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: