12.1.13

Με 20.000 φύλλα η "Ελευθεροτυπία";


Short stories12.01.2012

Η πρώτη προειδοποιητική βολή στην “Ελευθεροτυπία”  ήρθε από την “Εφημερίδα των Συντακτών”. Σε δημοσίευμα της η  εφημερίδα, επιτέθηκε στο δικηγόρο Χάρη Οικονόμοπουλου αναφερόμενη στους καταστατικούς σκοπούς και τους συμμετέχοντες στην  Τρίτη όψη” την εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση της “Ελευθεροτυπίας”. Η “Ελευθεροτυπία” σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρακτορείων πούλησε σε όλη την Ελλάδα 20.000 φύλλα, καθώς φαίνεται πως αντιμετώπισε προβλήματα στη διακίνησή της.


**Κλείνει και ο ημερήσιος “Αγγελιοφόρος” στη Θεσσαλονίκη. Από την εκδοτική εταιρεία σχεδιάζεται να αποχωρήσουν 46 εργαζόμενοι έχοντας ως στόχο να διατηρηθεί η κυριακάτικη έκδοση και το  site.

**Τη Δεύτερα, η μάχη για τον τίτλο του «Αδέσμευτου Τύπου» . Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στην εφημερίδα, με την παρουσία του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρη Τρίμη, κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να διακόψουν την προσπάθεια μεταβίβασης του τίτλου.

**Τη Δεύτερα η διάσκεψη των μελών του ΕΣΡ, υπό την πίεση των ανακοινώσεων της ΕΙΤΗΣΕΕ για τη συχνότητα του 902 TV. Στα «ανοιχτά» ζητήματα και η καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, για τη μετάδοσης της ανακοίνωσής του από το δελτίο ειδήσεων του Mega. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: