14.12.12

Δημοσιογράφοι με την εγγύηση του δημοσίου...


Short stories14.12.2012

**Την αντίθεσή του στην επιδιωκόμενη αναγκαστική παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων της εταιρίας επί της οδού Κατεχάκη προς όφελος των υπηρεσιών ασύλου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και  Προστασίας του Πολίτη, εξέφρασε ομόφωνα το ΔΣ της ΕΡΤ.  Η διοίκηση υποστηρίζει η απόφαση αυτή προκαλεί “υπέρμετρη βλάβη” “στην περιουσία και τη λειτουργική ικανότητα της ΕΡΤ” , ενώ  ταυτόχρονα “ουδεμία τεκμηριωμένη μελέτη τέθηκε υπόψη της εταιρίας”.


**Ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής στον Παναθηναϊκό,  Φειζάλ Αλ Σαούντ μιλά αποκλειστικά στον Τάσο Ζαφειράκη και στην εκπομπή «η Μπάλα στα δίχτυα», απόψε στο Extra 3 (21.00).



** Ενημέρωση για τη  διαδικασία πρόσληψης του δημοσιογράφου του Mega,  Δημήτρη Τάκη στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, καθώς και για το ύψος στο οποίο ανερχόταν η αμοιβή του, ζήτησε  ο βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Καραγιαννίδης από  τους υπουργούς Διοικητικής μεταρρύθμισης και Εργασίας.

** «Η εποχή των Μνημονίων» έρχεται από το Στάθη Σταυρόπουλο και τις εκδόσεις Λιβάνη . Η έκδοση περιέχει σκίτσα που δημοσιεύθηκαν στην Ελευθεροτυπία, στους 4 Τροχούς, στο Παρόν, στα Επίκαιρα, στη Real News και στον ιστότοποenikos.gr. Ορισμένα απ' αυτά αναδημοσιεύθηκαν στο γερμανικό, στον αυστριακό, στο βρετανικό και στον αμερικάνικο Τύπο, σε εφημερίδες όπως η New York Times και περιοδικά όπως το Spiegel καθώς και σε πολλές ηλεκτρονικές εκδόσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια: