13.11.12

Short stories13.11.2012




Απεργία 30 ημερών στο Flash από την ΕΤΕΡ.  Η Ένωση των τεχνικών προκήρυξε απεργιακή κινητοποίηση  30 ημερών(!) ως την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου διεκδικώντας «την εξόφληση των δεδουλευμένων του μηνός Σεπτεμβρίου του 2012 και του μηνός Οκτωβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού, καθώς και την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων μηνός Νοεμβρίου 2012» Παράλληλα κήρυξε και πενθήμερη απεργία ως την Παρασκευή στο σταθμό Best FM του ομίλου Λυμπέρη.


**Η μάχη για τους κεντροαριστερούς αναγνώστες συνεχίζεται με την κυκλοφορία χθες της εφημερίδας «6 μέρες» από τον Αντώνη  Δελλατόλα και την εκδοτική εταιρεία «Press- Tabac». Το πρώτο φύλλο της δεν εντυπώσίασε.   

**Την ίδια ώρα η «Εφημερίδα των Συντακτών» πούλησε την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, τη  Δευτέρα 5 Νοεμβρίου,  26.010 φύλλα και τη δεύτερη μέρα, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 15.880 φύλλα.

**Συμπαραγωγός της νέας ταινίας του Μενέλαου Καραμαγγιώλη: «J.A.C.E».  είναι η nova.  Πρόκειται για μια ταινία που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, έχοντας αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου



Δεν υπάρχουν σχόλια: