2.11.12

Θέαμα όλη τη βδομάδα στη Nova




Αγγλικά ντέρμπι, σημαντικές αναμετρήσεις για την Euroleague, κορυφαία παιχνίδια στο Champions League και φυσικά όλα τα παιχνίδια της Super League με τα μεγάλα ντέρμπι ΠΑΟ -ΑΕΚ και Ολυμπιακού -ΑΕΚ τις πρώτες Κυριακές του Νοεμβρίου.



Το μενού των επομένων 7 ημερών  ξεκινάει αυτό το Σάββατο  με την  αναμέτρηση Μάντσεστερ Γ - Άρσεναλ  για την Premier League. Ακολουθεί  την Κυριακή το ντέρμπι των δυο αιωνίων της Αθήνας ΠΑΟ- ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ  σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για το μέλλον των δύο ομάφων  και τη Δευτέρα ο Άρης υποδέχεται την Βέροια.

 Την Τρίτη, Champions League και η Νοva ετοιμάζει μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή για την άρτια κάλυψη της προσπάθειας του Ολυμπιακού που θα φιλοξενήσει τη Μονπελιέ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, μαζί με όλους τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από τα κανάλια novasports και την Τετάρτη τους εφτά από τους οκτώ αγώνες. Την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις συνεχίζονται για το Europa League με τους 23 από τους 24 αγώνες. Την ίδια ημέρα, οι λάτρεις του μπάσκετ κάνουν ζάπινγκ στα αθλητικά κανάλια της Nova για την Euroleague! Ενώ την Παρασκευή  Νοέμβριο  ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κίμκι στη μάχη για την πρόκριση στο final four του Λονδίνου!

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, η nova μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά, όλα τα παιχνίδια της 10ης  αγωνιστικής και φυσικά το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ –Ολυμπιακός. Οι μεγάλες αναμετρήσεις συνεχίζονται και στην Αγγλία με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Λίβερπουλ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: