2.11.12

Short Stories02.11.2012


Με ποσοστό 27,2%, τις καθημερινές μέρες και 26,9% στο σύνολο της εβδομάδας το δελτίο ειδήσεων του Mega παραμένει και το και τον Οκτώβριο στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης. Το δελτίο ειδήσεων του  ΑΝΤ1 είναι δεύτερο  με 20,1%, από Δευτέρα ως Παρασκευή και τρίτος ο ΑΝΤ1 με 19,2%. Ακολουθεί το Star είναι στο 11,2%, το δελτίο ειδήσεων  του Σκάι με τη Σία Κοσιώνη, είναι υψηλότερα από εκείνο της ΝΕΤ, με 6,6% που παρουσίασαν η “κομμένη’ Έλλη Στάη και η Πηνελόπη Γάβρα.


**”Κόβεται” οριστικά ή παραμένει στην ΕΡΤ η “Πρωινή Ενημέρωση”. Η απόφαση του Α. Λιάτσου αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση στο σημερινό ΔΣ της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, όμως φαίνεται πως θα υπερισχύσει η πολιτική απόφαση περί  διακοπής μετάδοσης της εκπομπής.


**Αισιόδοξοι οι συνάδελφοι στην “Εφημερίδα των Συντακτών” η οποία θα κυκλοφορήσει αυτή τη Δεύτερα. Αλλά δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει πως αυτή η εφημερίδα στήνεται στα συντρίμμια της “Ελευθεροτυπίας”, των επιλογών της Μ. Τεγόπουλου και των εργαζομένων.

**Απόψε (21:00) στην εκπομπή “Η μπάλα στα δίχτυα”  στο  EXTRA 3, καλεσμένοι του Τάσου Ζαφειράκη στο studio είναι ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο πρώην Αθλητικός Δικαστής, Νικόλαος Μίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: