28.11.12

Το ΕΣΡ αναζητάει το καλό των εργαζομένων...





Short Stories 28.11.2012 
Για το καλό των εργαζομένων δεν αποφασίζει το  ΕΣΡ για τη συχνότητα του Alter.  Τη θέση αυτή διατύπωσε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι. Λασκαρίδης  υποστηρίζοντας ότι «ακόμη και να την δέσμευε, οι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να μπλοκάρουν την απόφαση με αίτηση προσωρινής εκτέλεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας». Καθοριστικής σημασίας είναι πλέον η απόφαση του δικαστηρίου επί της αίτησης του  Alter για την παραμονή του στο άρθρο 99.


**“Εως σήμερα ούτε καθήκοντα μου έχετε αναθέσει, ούτε γραφείο μου έχει διατεθεί, παρ’ ότι προσέρχομαι καθημερινά στην εργασία μου, με συνέπεια να στεγάζομαι στο μπαρ ή να περιφέρομαι στους διαδρόμους χωρίς αντικείμενο και αρμοδιότητες” δηλώνει προς τη διοίκηση της ΕΡΤ, ο πρώην διευθυντής ειδήσεων Γιώργος Κογιάννης.

**Νόμιμη έκρινε το ΕΣΡ πως είναι η αναμετάδοση προγράμματος μεταξύ MTV και Nickelodeon, ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Β. Ρέστη  και των καναλιών Mega, Star, Alpha και Σκάι, από τον ΟΤΕ TV.

**Ψάχνοντας για τα χρήματα. Σε δύο μέρες στο ΔΟΛ αποφασίζουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ στο  Mega περιμένουν την εκταμίευση του δανείου των 10-12 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: