27.10.12

Short Stories27.10.2012


**Σε διαπραγματεύσεις η Forthnet  με τη  WIND .Όπως ανακοίνωσαν και οι Δυο εταιρείες βρίσκονται στη διαδικασία  ανταλλαγής μή δεσμευτικών προτάσεων  για την πώληση των τμημάτων της  τηλεφωνίας και του Intertnet από τη  Forthnet στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND. Στις συζητήσεις δεν περιλαμβάνεται η δραστηριότητα του ομίλου  Forthnet στη συνδρομητική τηλεόραση, μέσω της  Nova.



**Η ΕΡΤ παρακολουθεί και τις Αμερικανικές εκλογές. Τη μεγάλη βραδιά  για την ανάδειξη του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, θα καλύψει η ΝΕΤ λεπτό προς λεπτό με ένα ολονύκτιο μαραθώνιο που θα αρχίσει από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι το πρωί, οπότε και θα πάρουν τη σκυτάλη  οι Ενημερωτικές εκπομπές.


**Με τη “λίστα Λαγκαρντ” κυκλοφορεί σήμερα στην Αθήνα και αύριο σε όλη την Ελλάδα, το περιοδικό “HOT DOC” του Κώστα Βαξεβάνη. Το ερώτημα που θα απαντηθεί πολύ νωρίς το πρωί είναι αν βρίσκονται εκεί και Έλληνες επιχειρηματίες από το χώρο των ΜΜΕ.


**Τις δαπάνες, του Roland Garros (13.607 ευρώ πλέιν ΦΠ¨Α  ανέ μετάδοση, του Ελληνικού Στίβου (12.734,50 ευρώ πλέον ΦΠΑ), τη συμπληρωματικλή χρέωση του Euro 2012 (80.000 ευρώ)  και τη  συμπληρωματική δαπάνη 45.760 ευρώ για τις μεταδόσεις των Ολυμπιακών Αγώνων , ενέκρινε το ΔΣ της ΕΡΤ.

**Νέα μόδα οι ενοικιάσεις εντύπων. Μετά την Espresso που πέρασε με τη μορφή της ενοικιάσεως στον Γ. Φίλιππάκη ακούγεται πολύ έντονα και πως όμιλος περιοδικών θα περάσει σε αυτή τη μορφή, παραχωρώντας, «αντί  ενοικίου» τα περιοδικά του για να αποφύγει φορολογία και ασφαλιστικά ταμεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: