26.10.12

“Αστειάκια” με τη βία!




Εμβρόντητη η Λιανά Κανελή και το τηλεοπτικό κοινό από τη φάρσα” που έγινε στο Σκάι. Συνεργάτης της “Συντέλειας” μαζί με καμεραμάν περίμενε, έξω από το στούντιο τη βουλευτή του ΚΚΕ, που ήταν προσκεκλημένη της Π.Τσαπανίδου, φορώντας γάντια του μποξ και μια ελληνική σημαία στην πλάτη του.  Ήταν μια υποτιθέμενη “φάρσα”- σχόλιο  στην πραγματική επίθεση που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής στον ΑΝΤ1 του χαστουκιού από τον Ηλία Κασιδιάρη.


Η Λιάνα Κανελή, ζήτησε να εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή και να εξηγήσει τι είχε συμβεί, καθώς και στο  Internet  έγραφε ο καθένας ό,τι ήθελε. Η μαρτυρία της συγκλονιστική για την ψυχολογική πίεση που υπέστη, αλλά και για το γεγονός πως οι βίαιες επιθέσεις θεωρούνται αστείο. «Δεν είναι αστείο» είπε, μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου και στο τηλεοπτικό κοινό του Σκάι.

Δεν επιτρέπω σε κανένα να αστειευτεί  με τη βια. Δεν επιτρέπω σε κανένα να του κάνουμε πλάκα επειδή του βάρεσαν ή του βιάσανε τη μάνα. Ο εξωραϊσμός αυτών των πράξεων είναι η αιτία του παγκόσμιου φασισμού», συνέχισε. Μην εξοικειώνεστε με το τέρας γελώντας με τα καμώματα του. Είναι ο καλύτερος τρόπος να του μοιάσετε.», είπε και στη συνέχεια ανακοίνωσε με δήλωσή της πως παραιτήθηκε από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». «Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτή την άποψη δεν δικαιολογείται το <<αστείο>> σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη μέσα στο στούντιο του Σκάι, ανέφερε μεταξύ άλλων το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.  Ο δημιουργός της εκπομπής, Μ. Βουλαρίνος, από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη από τη βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: