26.10.12

Short stories26.10.2012


Σύγκρουση οικογένειας Αγγελοπούλου και «Πρώτου Θέματος». Η Γιάννα και ο Θόδωρος  Αγγελόπουλος  απάντησαν με αγωγή προς τη διευθυντική ομάδα του “Θέματος” ζητώντας το ποσό των 2 εκατ. ευρώ  για το δημοσίευμα της 14ης Οκτωβρίου  για  την τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος στην κατοικία τους στο Π. Ψυχικό και την πληρωμή  τέλους ηλεκτροδοτούμενων χώρων.




**Μόλις 5 μέρες μετά την ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον αποκλεισμό του από τα ιδιωτικά κανάλια και την ΕΡΤ στις τηλεοπτικές συζητήσεις, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Νίκος Σίμος προσπάθησε να σβήσει την «εστία της φωτιάς» καλώντας την Αλέκα Παπαρήγα στο Ραδιομέγαρο Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ ανέβηκε στο ραδιομέγαρο  συνοδευόμενη από τον Παναγιώτη Μεντρέκα,  και τη Διαμάντω Μανωλάκου,  και συζήτησε με τον πρόεδρο Νίκο Τέλλη και  το Νίκο Σίμο για θέματα λειτουργίας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης” σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ.

** Από τις καταγγελίες για το  Champions League στα δελτίο Τύπου για την υψηλή τηλεθέαση. Η ΕΡΤ απολαμβάνει τα οφέλη της ευρωπαϊκής διοργάνωσης αναφέροντας πως η τηλεθέαση της ΝΕΤ ήταν στο 31,3% κατά τη διάρκεια  του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Μονπελιέ, αν και ο πολιτικός της προϊστάμενος Σ. Κεδίκογλου ήταν εκείνος που είχε καταγγείλει τη συμφωνία με την TEAΜ.


**Σήμερα λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου – γενικού διευθυντή του ΑΠΕ. Η κυβέρνηση, φαίνεται, ύστερα και νυχτερινά τραπεζώματα πως ο Αντώνης Σκυλλάκος θα αναλάβει καθήκοντα στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων.

**Με δύο δυνατές πρεμιέρες ξεκινά ο Νοέμβριος στη Nova. Το δυνατό πολιτικό θρίλερ «Αι Ειδοί του Μαρτίου» και η τελευταία ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ «Contagion», έρχονται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις 22.00 και τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 22.15 αντίστοιχα, από το Novacinema1 & Novacinema HD. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: