9.9.12

Short stories09-09-2012


Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες για τα υπόλοιπα πρόσωπα, αλλά στην ΕΡΤ, κυβέρνηση κόμματα και ΔΣ κατέληξαν στον Α. Λιατσο για τη θέση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ. Το ζήτημα της πρόσληψης του θα συζητηθεί τη Δεύτερα στο ΔΣ της ΕΡΤ, όπως και οι άλλες δύο περιπτώσεις  του Πέτρου Μάη και του Δημήτρη Σαραβάκου για τη διεύθυνση του τεχνικού τομέα. Οι διαφωνίες όμως μεταξύ του Νίκου Τέλλη, προέδρου της εταιρείας και του διευθύνοντος συμβούλου, Νίκου Σίμου, δεν έχουν ξεπεραστεί.


**Νέες αλλαγές στην πρωινή ζώνη της ΝΕΤ από τη Δευτέρα. Ο  Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη,συνεχίζουν, μέχρι νεοτέρας ( 06.00- 08.00) ακολουθούν ο  Γιώργος Κουβαράς με τη Μάριον Μιχελιδάκη (08.00-10.00) και έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου την ενότητα ολοκληρώνουν (10.00-12.00) ο Φάνης Παπαθανασίου και η Εμμανουέλα Αργείτη.
 

**Νέες αλλαγές αναμένονται στα περιοδικά του ΔΟΛ. Την περίοδο αυτή θα ληφθούν αποφάσεις για όσα θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν,  ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 7,5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: