29.8.12

Short stories29.08.2012



 **Αυξημένες ζημίες στα 7,540 εκατ. ευρώ για το Mega  στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, έναντι κερδών προ φόρων ύψους  2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη λογιστική κατάσταση της εταιρείας. Ο κύκλος εργασιών του Τηλέτυπου μειώθηκε στα 47, 305 εκατ. ευρώ, έναντι 57 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2011. Το Mega μόλις ολοκλήρωσε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκατ.  ευρώ και αναζητάει ομολογιακό δάνειο ύψους 15 εκατ. ευρώ. 

**Απόψε (21.45) σε απευθείας μετάδοση από το στάδιο Sukru Saracoglu στην Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν από την συχνότητα ΕΡΤ (ΝΕΤ, ΕΡΤ HD, www.ert.gr)  την αναμέτρηση της Φενέρ Μπαχτσέ με τη Σπαρτάκ Μόσχας σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου. Θα ακολουθήσει σε μαγνητοσκόπηση τον αγώννα της Λιλ με την Κοπεγχάγη.
**Τέσσερις αγώνες Champions League μεταδίδει απόψε η nova .  Είναι οι αναμετρήσεις,  Σέλτικ - Χέλσινμποργκ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη (NS1/ NS1 HD)  Δυναμό Κ. – Γκλάντμπαχ (NS 7) και Λιλ – Κοπεγχάγη (NS 3) Και σε μαγνητοσκόπηση (23.45) είναι το Κλούζ – Βασιλεία (NS 3).
**Στην τηλεοπτική «σέντρα» έρχεται την επόμενη  Δευτέρα, (17:15) ο «Κόσμος των Σπορ» της ΕΤ3. Παρουσιάζουν εναλλάξ οι Δημήτρης Δραγώγιας, Άκης Ιωακείμογλου, Πάνος Μπλέτσος, Στέλιος Νικητόπουλος Τάσος Πακλατζής και Τάσος Σταμπουλής. Η αρχισυνταξία είναι του Γιάννη Δέλκου και η διεύθυνση παραγωγής του Πέτρου Μόδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: