29.8.12

Τα «χαρτιά» της nova



Μια προοπτική είναι και οι συνδυαστικές υπηρεσίες. Στο τέλος Ιουνίου 2012, ο όμιλος Forthnet  εξυπηρετούσε με συνδυαστικές υπηρεσίες σχεδόν 140 χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά. Κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους η συνδρομητική βάση, σύμφωνα με την εταιρεία ”παρέμεινε σταθερή, διατηρώντας παράλληλα τις σημαντικά καλύτερες λειτουργικές επιδόσεις της σε σχέση με αντίστοιχες μεμονωμένες υπηρεσίες”.
“Το εμπλουτισμένο αθλητικό περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεόρασης (UEFA Champions League, Europa League) και μια νέα γενιά υπηρεσιών (δορυφορικό broadband, DTT) αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στις συνδυαστικές υπηρεσίες του Ομίλου”, σημειώνει η εταιρεία. Παράλληλα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Forthnet ενέκρινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με στόχο την άντληση κεφαλαίων ύψους έως 30 εκατ. ευρώ .


Τρεις ακόμα ΠΑΕ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος Αθηνών ξεκίνησαν την εμπορική διάθεση της ειδικής προσφοράς της Nova προς τους φιλάθλους τους. Οι φίλαθλοι των τριών ομάδων, θα μπορούν να απευθυνθούν στα εμπορικά καταστήματα των παραπάνω ΠΑΕ για να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών της Nova σε συνδρομητικές υπηρεσίες.  Ο όμιλος Forthnet έχει  προτείνει και στις 16 ΠΑΕ της Superleague την προώθηση των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης με ειδικά διαμορφωμένες τιμές για τους φιλάθλους της κάθε ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: