24.8.12

Short stories24.08.2012



Με 10 εκατ. ευρώ στην τσέπη το Mega. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 10.079.300,0 ευρώ ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη συνδρομή των βασικών μετόχων, ΔΟΛ, Πήγασου, ομίλου Βαρδινογιάννη και άλλων. Τα χρήματα αυτά προρίζονται για την  κάλυψη άμεσων αναγκών του καναλιού, όπως η αποπληρωμή των  τηλεοπτικών προγραμμάτων των εταιρειών  Άνωση και Studio ATA. Επόμενο βήμα για το μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, η σύναψη νέου ομολογιακού δανείου.


**«Βράζει» το Ραδιομέγαρο και όχι λόγω της ζέστης. Οι πιέσεις για την επιλογή βουλευτών και προσώπων από την ιδιωτική τηλεόραση, αλλά και η επιστροφή άλλων από το παρελθόν προκαλούν αναστάτωση. Τελευταία η πρόσληψη της Ευαγγελίας Πισκερά ως ειδικής συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας.

**Επιστροφές στο Σκάι. Το Σάββατο 25 Αυγούστου ξεκινάει ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή ζώνη του σταθμού και τη Δευτέρα 27 η Πόπη Τσαπανίδου στις10.00 το πρωί και η Σία Κοσιώνη στο ραδιόφωνο και στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.

**Η σειρά της nova  να δείξει τον επαναληπτικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα στο Ολυμπιακό Στάδιο  την επόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου (21,.45, NS2-NS2HD).  Την ίδια τα NS1-NS1HD  θα μεταδώσουν την κυπριακού ενδιαφέροντος ανάμετρησμ, Αντερλεχτ -ΑΕ Λεμεσού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: