6.7.12

Short stories06.07.2012




Τα κορυφαία πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού σε δυο και τέσσερις τροχούς, παράλληλα αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει η OTE TV σε ποιότητα High Definition. Συγκεκριμένα η  ΟΤΕ TV  έχει την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση του Γερμανικού Grand Prix του Moto GP και όλων των ελεύθερων και κατατακτήριων δοκιμαστικών, και των αγώνων των κατηγοριών Moto 2 και Moto 3. Ακόμη τη  μετάδοση του Βρετανικού Grand Prix της Formula 1, των αγώνων της κατηγορίας GP2 και την κατ’ αποκλειστικότητα μετάδοση όλων των ελεύθερων και κατατακτήριων δοκιμαστικών καθώς και των αγώνων των κατηγοριών GP2.


**Ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με αναστολή για τους δημοσιογράφους Ειρήνη Νικολοπούλου και Νίκου Κούρτη, πρώην  διευθυντή της  ΕΡΤ World, επέβαλε   το Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Αντιθέτως αθώοι κρίθηκαν από το δικαστήριο οι δημοσιογράφοι Γιάννης Κορωναίος, Κωστής Παρράς και Ντίνα Οικονομίδου.

**Μια ένα τρίωρη ενημερωτική εκπομπή (07.00 -10.00), με εναλλασσόμενους παρουσιαστές από το δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ ξεκινάει από τις 16 Ιουλίου, μέχρι και τις  26 Αυγούστου.  Εναλλάξ  θα παρουσιάζουν  τις καθημερινές, οι Β. Γιακουμής, Β. Μπεσκένης, Γ. Χρηστάκος, Δ. Μποτώνης, Α. Καββαδία, Κ. Τσουρός, Γ. Τρουπής και τα Σαββατοκύριακα οι Γ. Σκάλκος, Ν. Μελέτης, Τ. Σαράντης, και Γ. Ευσταθίου.

**Με ένα μήνυμα που περνάει κάτω από την οθόνη, ενημερώνει η Digea  τους τηλεθεατές για τη διακοπή του αναλογικού σήματος  από τις 20 Ιουλίου 2012 πό το κέντρο εκπομπής του Υμηττού. Η  Digea  ενημερώνει  πως οι θεατές θα χρειαστούν  να διαθέτουν  τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή MPEG4 και συντονισμό στις συχνότητες του  Υμηττού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: