3.7.12

Short stories03.06.2012



Σκυτάλη» στο αθλητικό θέαμα με  το Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ της Βενεζουέλας, από την ΕΡΤ. Η ΕΤ1 χθες επρόκειτο να μεταδώσει  στις 21.00 απευθείας από το Καράκας τον αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Ιορδανίας, ενώ στις 03.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 5 Ιουλίου την αναμέτρηση μεταξύ της Ελλάδας και του Πουέρτο Ρίκο. Από τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων αγώνων θα εξαρτηθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ, έως την Κυριακή 8 Ιουλίου.


**Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Αστυνομική Βία στην Ελλάδα: Όχι μόνο Μεμονωμένα Περιστατικά»,  διοργανώνει σήμερα η Διεθνής Αμνηστεία, σε συνεργασία με την ΠΟΕΣΥ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι,   Γιώργος Σαββίδης, Πρόεδρος ΠΟΕΣΥ και   Δημήτρης Τρίμης, Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ, ενώ θα μιλήσουν, επίσης, οι Γιάννης Καυκάς, Μανώλης Κυπραίος, Μάριος Λωλός.
**Εντός του επόμενου διαστήματος θα δούμε την τελική πράξη  της υπόθεση της “Ελευθεροτυπίας” άφησε  να εννοηθεί ο εκπρόσωπος  των εργαζομένων στην εφημερίδα, Πάνος Σώκος, στη χθεσινή συνέλευση. Καμία απόφαση δεν ελήφθη.
**Με ανοικτή ημερομηνία η αγγελία του  Euronews  για τις 42 θέσεις εργασίας. Η αγγελία δημοσιεύτηκε και στα κυριακάτικα φύλλα και στόχος είναι οι θέσεις να καλυφθούν ως το Σεπτέμβριο, ώστε  η ελληνική έκδοση (Euronews Greece) να βγει στον αέρα ως το Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: