9.6.12

Short stories 09.06.2012




"Η ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού" είναι το θέμα της "Δίκης στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη την επόμενη  Δευτέρα  (00.45 ) στην τηλεόραση του Σκάι. Προσκεκλημένοι στο studio είναι ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Στράτος Γιδόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης 1924 Κυριάκος Χήνας, ο πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής Ανδρέας Ανατολιωτάκης, το μέλος της Ενωσης Φίλων ΑΕΚ Νίκος Σταθάκος, ο καθηγητής οικονομικών και μέτοχος Βασίλης Καπετανόπουλος και ο δημοσιογράφος Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.




Ο δεύτερος γύρος των εκλογών φτάνει τη μεθεπόμενη Κυριακή .  To Mega ξεκινάει στις  18.15,  την εκπομπή του με την Όλγα Τρέμη ως  συντονίστρια και τους Γιάννη Πρετεντέρη και  Παύλο Τσίμα δίπλα της. Στις 19.00 ο εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει  το exit poll, μαζί με τη συνδρομή του πρόεδρου της GPO, Τάκη Θεοδωρικάκου.


Στον Alpha, ο  Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τους Δήμο Βερύκιο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου και τους παρουσιαστές Νίκο Μάνεση, Μαρία Νικόλτσιου και Έφη Αλεβίζου, θα βρίσκονται από τις 18:00 στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Alpha για να μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών, ‘


Η ΝΕΤ ξεκινάει από τον πρωί. Στις 18:00 με την Έλλη Στάη, μαζί με τους  Γιάννη Πολίτη και ο Νίκο Φελέκη μεταφέρουν το κλίμα  . Στις 19.00 ο εκλογικός αναλυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ALCO Κώστας Παναγόπουλος, θα παρουσιάσει στη ΝΕΤ την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος, μέσα από τη μέθοδο του exit poll.


Δεν υπάρχουν σχόλια: