6.6.12

Short stories 06.06.2012




Συνεργασίες με την EBU, το  Euronews και το  TV5 αναζητούν από κοινού το υπουργείο Πολιτισμού και η ΕΡΤ. Στόχος να περιοριστούν οι απώλειες από τη δυσφημιστική καμπάνια των περισσότερων τηλεοπτικών δικτύων που συσχετίζουν τις εκλογές με τον τουρισμού. Χθες συναντήθηκαν η υπηρεσιακή υπουργός Πολιτισμού, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, με το  διευθύνοντα συμβούλου της  ΕΡΤ Λ. Ταγματάρχη,  για την άμεση προώθηση της συνεργασίας και μέσω των δικτύων της ΕΡΤ (ΕΡΤ World, www.ert.gr). Η ΕΡΤ βέβαια όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφερε να έχει ένα αξιόπιστο δορυφορικό κανάλι.


**Στην έκδοση δύο απεργιακών φύλλων στις 16 και στις 23 Ιουνίου αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στην «Ελευθεροτυπίας» χρησιμοποιώντας  μάλιστα τον τίτλο της εφημερίδας, σύμφωνα  με την απόφαση που έλαβαν χθες στη γενική τους συνέλευση.
Συνεχίζουν την συνεργασία τους στο YouTube η Google με το protagon.gr  για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου Ηεκλογική πλατφόρμα Εκλογες ’12 ( youtube.com/ekloges12 ) καλύπτει και τη νέα εκλογική αναμέτρηση με συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών, δικτυακά hangouts, κ.α.

**Απεργίες (48ωρη) στον “Αδέσμευτο Τύπο” και (24ωρη) στην “Εξπρές” από τα συνδικαλιστικά σωματεία.  Ζητούν   την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται  στις δύο εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: