17.5.12

ΕΡΤ στην TV, NovaΣπορ FM στο ράδιο



Τριπλή κάλυψη από  την ΕΡΤ του μεγάλου τελικού για το Champions League μεταξύ Μπάγερν και Τσέλσι αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου (21.45) . Ο αγώνας θα μεταδοθεί  ζωντανά  από το Allianz Arena στο Μόναχο από τη ΝΕΤ , σε Υψηλή Ευκρίνεια από την ΕΡΤ  HD  και μέσω WEB TV στο www.ert.gr, σε περιγραφή των, Γιώργου Χαϊκάλη και Στέφανου Δημητριάδη.

Η βραδιά, θα ξεκινήσει στις 19.00 με την εκπομπή CHAMPIONS ΝΕΤ με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο, με προσκεκλημένο τον τερματοφύλακα της εθνικής και του ΑΠΟΕΛ Διονύση Χιώτη, και με ένα αφιέρωμα σε όλους τους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από το 1991, μέσα από εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις του παρελθόντος, μέσα από το αρχείο του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ. **ι , για τους συνδρομητές  ForrικΕΡΤ Στις 20.00 ακολουθεί εκπομπή Pre-Game  και μετά τον τελικό στις 23.45 θα ακολουθήσει η εκπομπή CΗAMPIONS NET που θα μεταδώσει την στέψη της πρωταθλήτριας Ευρώπης, δηλώσεις αλλά και παραλειπόμενα από τη μεγάλη βραδιά.
Στο ραδιόφωνο σας περιμένει στο novaΣπορ FM 94.6,  η «φωνή» των τελικών, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Η ευρωπαϊκή βραδιά θα ξεκινήσει από τις 19:00 με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Γιάννη Θειακό και προσκεκλημένο τον Άκη Ζήκο. Από τις 21.00 έως τα μεσάνυχτα τη σκυτάλη παίρνουν στο κεντρικό στούντιο του σταθμού οι Τόλης Χριστοφοράκης και Νικόλας Ακτύπης και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Κώστας Μιαούλης ανοίγει τις γραμμές για τους ακροατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: