18.5.12

Short Stories 18.05.2012


** Το ζήτημα της φορολογίας των ΜΜΕ επανήλθε στο προσκήνιο με τις δηλώσεις στο Mega του Γιάννη Μηλιού.  καθηγητή Γιάννη Μηλιού, υπεύθυνου οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ. Τα media είναι σε ένα καθεστώς ασυλίας, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η απόφαση του Γ. Παπανδρέου για την επιβολή ειδικό φόρου τηλεόρασης δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Όμως το πρόβλημα της λειτουργίας των ΜΜΕ και ξεκινάει από τη διαπλοκή των συμφερόντων και φτάνει στο άναρχο τοπίο λειτουργίας.



**Σε 22 του μήνα στο ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη επαναλητπική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί σήμερα η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία στα γραφεία της ένωσης. 

**Ένα αφιέρωμα στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και στο φαβορί του Euro, στην Γερμανία του Γκόμεζ και του Σβαϊνστάϊγκερ, μεταδίδει αύριο (16.00) η εκπομπή Euronet. 

**To 4o Grand Prix του Moto GP από τη Le Mans, αποκλειστικά και ζωντανά στα αθλητικά κανάλια της ΟΤΕ TV  και σε Υψηλή Ευκρίνεια, παράλληλα  με τους αγώνες των κατηγοριών Moto 2, Moto 3.



Δεν υπάρχουν σχόλια: