15.5.12

Short stories


Μεγάλη απήχηση και στο δείγμα της AGB είχε η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου από τον Ολυμπιακό. Ο τελικός της Euroleague είχε μέση θεαματικότητα 26,3% στη  ΕΤ1, ενώ παράλληλα μετάδοση στην τηλεόραση είχε και η nova.   Ειδικά Το μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες 25-44 ετών,  στην ΕΤ1 έφτασε στο  47,3% , ενώ παράλληλα  το www.ert.gr, που κάλυπτε – για τους εντός Ελλάδος χρήστες - ζωντανά τον αγώνα μέσω της υπηρεσίας WebTV, είχε 198.322 μεταδόσεις.



**Σε ακρόαση  καλείται σήμερα από το ΕΣΡ η Multichoice για
 την παροχή διευκρινίσεων σχετικά με αύξηση του επιτρεπόμενου συνολικού χρόνου μετάδοσης του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος από τη nova.  Παράλληλα σήμερα το ΕΣΡ καλεί σε ακρόαση και το Βήμα FM  για τη μετάδοση αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων κατά τη διάρκεια της παράλογης απαγόρευσης 15 μέρες πριν από τις εκλογές.

**Ξεπέρασε τις 21.000 πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα, το πρώτο τεύχος του περιοδικού έρευνας «HOT DOC”, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Πολύ καλή πορεία φαίνεται να έχει και το δεύτερο τεύχος που βρίσκεται στα περίπτερα.

** Η πρώτη κρίσιμη συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ μετά τις περικοπές ορίστηκε για την Πέμπτη 31 Μαΐου (12.00 μμ) όπου θα συζητηθεί ο οικονομικός απολογισμός της διοίκησης και ο προϋπολογισμός του 2012

**Διεθνής διαγωνισμός για το αρχείο της ΕΡΤ ύψους  679.648,80 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%). Το έργο αφορά την   «Επέκταση του κέντρου διάσωσης και αποκατάστασης και την προμήθεια λογισμικού» και χρηματοδοτείται από ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: