25.5.12

Short stories 25.05.2012


 **Τη συμμετοχή δημοσιογράφων όχι μόνο από την τηλεόραση, αλλά και από τις εφημερίδες, τους ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς  και τα site, προτείνει ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Δ. Τρίμης, για τη διεξαγωγή του debate. Για πρώτη φορά τα κόμματα ζήτησαν και τη συνδρομή της ΕΣΗΕΑ  στον καθορισμό της τηλεμαχίας. Μέχρι πρότινος υπήρχε το φαινόμενοι οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι, να γίνονται στη συνέχεια υπουργοί των αρχηγών στους οποίους υπέβαλαν ερωτήσεις!

 Οι δύο φιλικοί αγώνες της Εθνικής ενόψει του Euro 2012 θα έχουν την υπογραφή του Mega  Ο Γιώργος Θαναηλάκης  θα περιγράψει τα δύο φιλικά προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας, κόντρα σε Σλοβενία και Αρμενία, το Σάββατο 26 Μαΐου και την Πέμπτη 31 Μαϊου αντίστοιχα, από την πόλη Κουφστάιν της Αυστρίας Στο ρεπορτάζ και το σχόλιο είναι  ο  Γιάννης Θειακός. 


**Τη βάρβαρη επίθεση εναντίον του προέδρου της ΕΣΗΕΠΗΝ Απόστολου Βουλδή έξω από τηλεοπτικό σταθμό στην Πάτρα, όταν προσπάθησε να αποτρέψει βίαιες ενέργειες εναντίον βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

**Το αίτημα για πάγωμα της μετενέργειας και των άλλων αντεργατικών μνημονιακών ρυθμίσεων, μέχρι να αναλάβει νέα αιρετή κυβέρνηση, έθεσε η ΠΟΕΣΥ μαζί με άλλες 8 Ομοσπονδίες σε συνάντησή που είχαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη  Τσίπρα.

Ο δεύτερος τελικός  χάντμπολ μεταξύ  της Wacker Thun  και του  Διομήδη Άργους  για το «Challenge Cup» που θα διεξαχθεί στην Ελβετία θα μεταδοθεί αυτή τη Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: