19.5.12

short stories 19.05.2012


**Τριάντατέσσερα χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Αυστραλία, ο Πρωταθλητής Ελλάδος θα επισκεφτεί την Μελβούρνη για να δώσει φιλικό αγώνα με την Melbourne Victory , την ομάδα της πόλης που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του αυστραλιανού πρωταθλήματος.O φιλικός αγώνας θα προβληθεί αυτό το Σάββατο  στις 19:30 στο NS2 σε μαγνητοσκόπηση, σε περιγραφή  του Α. Στυλιάδη. Ο αγώνας θα προβληθεί σε livestreaming στο www.novasports.gr και στο επίσημο site της ομάδας www.olympiacos.org.


**Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στην πόλη Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας από τη Δευτέρα 21 έως και την Κυριακή 27 Μαΐου, θα καλύψει με απευθείας μεταδόσεις η ΕΤ1, καθημερινά από τις 18.00 έως τις 20.00. Την περιγραφή των αγώνων θα κάνουν ο Στράτος Σεφτελής και ο Παναγιώτης Μπότσας. Οι αγώνες θα μεταδίδονται και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από την ERT HD, καθώς και διαδικτυακά, μέσω της υπηρεσίας WebTV στο www.ert.gr.
**Τους τελικούς  των Κυπέλλων Ιταλίας και Ισπανίας  θα δείξει η nova . Η αρχή γίνεται αύριο το βράδυ από τη Ρώμη με τον τελικό  Γιουβέντους Νάπολη   σε υψηλή ευκρίνεια . Ο επόμενος σταθμός είναι την Παρασκευή με τον τελικό Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00) Οι αγώνες θα προβληθούν και σε livestreaming στο www.novasports.gr.
**Απίστευτες καταστάσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ενώ δεν επέτρεψαν την ελεύθερη πρόσβαση στους Έλληνες φωτορεπόρτερ οι υπάλληλοι της Βουλής κατά τη διάρκειας της ορκωμοσίας  των νέων βουλευτών, επέτρεψαν την πώληση φωτογραφιών, έναντι 40 ευρώ, χωρίς απόδειξη.
**Προς κυλιόμενες απεργίες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να προκηρύξει απεργία για τις 28 Μαϊου με αίτημα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, και σε συνεχόμενες κινητοποιήσεις αν δεν υπάρξει ανταπόκριση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: