16.5.12

Short stories 16.05.2012


** Η  ΕΡΤ (ΕΤ1, www.ert.gr)  θα μεταδώσει αύριο (22.00)  τον πρώτο τελικό  αγώνα των PLAY OFF του πρωταθλήματος  μπάσκετ, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός-ΠΑΟ απευθείας από το  στάδιο Ειρήνης και Φιλίας . Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου, στα σχόλια  θα είναι ο Γιώργος Λημνιάτης και στο ρεπορτάζ  ο Κώστας  Σκουλάς  και ο Μιχάλης Πέτκοφ .



**Να εφαρμόσουν απόλυτα το νομοθεσία για την προβολή των κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτική δίκτυα καλεί εμμέσως ο πρόεδρος του ΕΣΡ. Ιωάννης Λασκαρίδης Απαντώντας σε ... ερώτημα σχετικά με το «κατά πόσο θα πρέπει να προβάλλονται οι απόψεις της Χρυσής Αυγής, δεδομένου ότι οι θέσεις του κόμματος είναι μισαλλόδοξες και ως εκ τούτου έρχονται σε αντίθεση με άλλες διατάξεις της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας» ανέφερε ότι το άρθρο αυτό αφορά στους λειτουργούς του Τύπου και τους υπαλλήλους των τηλεοπτικών σταθμών, όχι στα πολιτικά κόμματα.
**Σε 3D θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή (18.00)  η nova τον τελικό του  Champions League  ανάμεσα στην Chelsea και την Bayern για την κατάκτηση του τίτλου. Ζωντανά θα μεταδώσουν τον αγώνα η ΕΡΤ και ο NovaΣπορ  FM.
**Ελεύθερος αφέθηκε  τελικά ο Θανάσης Λάλας. Ο εκδότης είχε προχωρήσει σε ρύθμιση για την οφειλή των 140.000 ευρώ προς το δημόσιο, πλην όμως συνελήφθη από την ΕΛΑΣ, η οποία στη συνέχεια αναγνώρισε το λάθος της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ζητώντας του συγγνώμη.
**Την προσεχή έναρξη λειτουργίας υπηρεσίας πιστοποίησης των αποτελεσμάτων επισκεψιμότητας στα ψηφιακά Μέσα ανακοίνωσε η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου. Στις 18 Μαΐου θα γίνει η αξιολόγηση και ο ανάδοχος θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: