9.5.12

Short stories 09.05.2012



**Η απόφαση του ευρωδικαστηρίου στην αναμέτρηση  του BskyΒ με την παμπ στο Λονδίνο, έχει  ήδη τις επιπτώσεις της. Η  Premier League, όπως φημολογείται σχεδιάζει να προχωρήσει σε ένα σύστημα διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων σε πανευρωπαϊκή βάση. Προς το παρόν για την περίοδο 2013-14 προσφέρει προς διαπραγμάτευση  για συνολικά 154 αγώνες, χωρισμένα σε επτά πακέτα, και ένα πακέτο free-to-air με τα highlights.


**Απαντήσεις στους φιλάθλους δίνει σήμερα το πρωί στις 11:00, σε όλο το φίλαθλο κοινό ο  ομοσπονδιακός μας τεχνικό, Φερνάντο Σάντος,  στο  novasport.gr . διάρκεια της συνέντευξης είναι 60 λεπτά.
 
 **Έρχεται σε λίγες μέρες στα περίπτερα το άλμπουμ της Panini για το Euro 2012. Σε κάθε εθνική ομάδα αφιερώνονται 3 σελίδες, ενώ υπάρχει ειδική ενότητα στο τέλος του άλμπουμ με στιγμιότυπα από τις ομάδες που κατέκτησαν το Euro στο παρελθόν.

**Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Πήγασου, κατά 9,5 εκατ.  ευρώ, αποφάσισε η γενική συνέλευση της εταιρείας. Παράλληλα,  η συνέλευση ενέκρινε τη μείωση  του μετοχικού κεφάλαιο της εταιρείας κατά 44.062.500 ευρώ, με τη μετοχή να ορίζεται πλέον σε 0,30 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: