4.5.12

Short stories 04.05.2012


**Με κοινό debate τη βραδιά των εκλογών αυτή την Κυριακή, Mega, ANT1, Alpha  και ΝΕΤ,  οι τηλεοπτικοί σταθμοί ρίχνονται στη μάχη  Στις 18.15 αρχίζει η τηλεοπτική εκλογική βραδιά στο MEGA  με συντονίστρια την  Όλγα Τρέμη  και βασικούς δημοσιογράφους τους, Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα. Στον ΑΝΤ1 η έναρξη δίνεται στις 18:00, με τη Μαρία  Χούκλη στο τιμόνι και μαζί της, τους ,Στρατής Λιαρέλης και Στράτο Φαναρά.

**Στον Alpha  κεντρικός παρουσιαστής θα είναι  ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τους Δήμο Βερύκιο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου, και τους  Νίκο Μάνεση, Μαρία Νικόλτσιου, Έφη Αλεβίζου, και  Γιάννη Ντάσκα.
Η ΝΕΤ ξεκινάει  από το πρωί και στις 18:00  τη σκυτάλη παίρνει η  Έλλη Στάη.   Μαζί με τους, Γιάννη Πολίτη και Νίκος Φελέκης. Στις 19.00 ο εκλογικός αναλυτής Κώστας Παναγόπουλος, θα παρουσιάσει την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.
**Ο Σκάι ξεκινάει ενημερωτικό πρόγραμμα από  το πρωί. Στις 18.30 αρχίζει η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, έχοντας στο στούντιο τον εκλογικό αναλυτή, Γιάννη Μαυρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: