3.5.12

Short stories 04.05.2012


**Νέο χτύπημα στην τηλεοπτική διαφήμιση έρχεται από την Nielsen. Η παγκόσμια έρευνα για την αξιοπιστία της διαφήμισης, δείχνει πως οι παραδοσιακές μορφές αρχίζουν να χάνουν σε αξιοπιστία. Το 47% εμπιστεύεται τις διαφημίσεις στην τηλεόραση και τα περιοδικά και το 46% στις εφημερίδες. Ειδικά για την Ελλάδα η έρευνα της εταιρείας, αποτυπώνει μια γενικευμένη καχυποψία των καταναλωτών για τις διαφημίσεις, ανεξάρτητα σε ποιο μέσο μεταδίδονται.

**Δύσκολη η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές. Τα λουκέτα στα ΜΜΕ θα συνεχιστούν αφού οι τράπεζες θα χρηματοδοτήσουν ελάχιστα συγκροτήματα. Ταυτόχρονα εκτός από τις απολύσεις, επί τάπητος βρίσκονται ήδη οι επιχειρησιακές συμβάσεις. 
**Φαρμακευτικό υλικό που καλύπτει τις ανάγκες των «Γιατρών του Κόσμου» για ένα εξάμηνο, περισσότερα από 10.000 κουτιά γάλα, καθώς και μεγάλες ποσότητες τροφίμων και παιδικών τροφών, συγκεντρώθηκαν στη συναυλία που διοργάνωσαν,  η ΕΡΤ,  η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, οι Εncardia και το ΚΕΘΕΑ.
**Δύο νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα  αυτό το Σάββατο  στο Σκάι. Πρόκειται για την οικογενειακή σειρά «Life Unexpected» που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 17.00 και στις 00.30 επανέρχεται με τον τέταρτο  το «Dexter».

 Ώρα για τα βραβεία Nova Super League 2012,  απόψε (21:00) ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1.Η απονομή των βραβείων θα γίνει στο θέατρο Badminton  με παρουσιαστές της βραδιάς  το Γιάννη Καραλή και τη show woman Μπέτυ Μαγγίρα. Σε ρόλο «έκπληξη»  θα είναι οι,  Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπετόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: