19.5.12

Η ώρα της αλήθειας στην ΕΡΤ



Μπάγερν ή  Τσέλσι;  Η απάντηση απόψε το βράδυ μετά το τέλος του Μεγάλου Τελικού του  Champions League και το μοντέλο λειτουργίας είναι γνωστό. Η εικόνα από την τηλεόραση και η περιγραφή από το ραδιόφωνο, με τη φωνή των τελικών” το Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Η ΕΡΤ θα δώσει απόψε την τηλεοπτική εικόνα με 3πλή ζωντανή κάλυψη ζωντανά (21.45) από το Allianz Arena στο Μόναχο. Σε περιγραφή Γιώργος Χαϊκάλη και του Στέφανο Δημητριάδης, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα  στη ΝΕΤ σε υψηλή ευκρίνεια  (High Definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD  και απευθείας  μέσω WEB TV στο www.ert.gr     Η βραδιά του τελικού, θα ξεκινήσει στις 19.00 με την εκπομπή CHAMPIONS ΝΕΤ με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο, με προσκεκλημένο στο στούντιο  τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Διονύση Χιώτη. Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα τελευταία νέα της Μπάγερν και της Τσέλσι, αφιερώματα στις δύο ομάδες, καθώς και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.
Ακόμα, η εκπομπή κάνει ένα αφιέρωμα σε όλους τους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από το 1991, μέσα από εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Στις 20.00 ακολουθεί εκπομπή Pre-Game με όλα τα νέα των ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα. Μετά τον τελικό στις 23.45  τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή CΗAMPIONS NET που θα μεταδώσει την στέψη της πρωταθλήτριας Ευρώπης, δηλώσεις αλλά και παραλειπόμενα από τη μεγάλη βραδιά. H nova  θα μεταδώσει σε 3D  μαγνητοσκοπημένα  την Κυριακή (18.00)  τη μεγάλη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: