18.4.12

Short stories18.04.2012



**Προβληματισμός στον ΟΤΕ για το σχέδιο τρισδιάστατης μετάδοσης του τελικού κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρόμητου.  Ο ΟΤΕ έχει τη δυνατότητα  3D μετάδοσης του αγώνα, αλλά το γεγονός πως η αστυνομία δεν είναι  σε θέση να δώσει το πράσινο φως για την ομαλή διεξαγωγή του, Κάνουν τους ανθρώπους του οργανισμού διστακτικούς σε ένα τέτοιο εγχείρημα, με δεδομένη και την εμπειρία της nova στο ντέρμπι, ΠΑΟ-Ολυμπιακός.

**Παρατείνεται η ανησυχία στους εργαζόμενους του Mega για την επόμενη ημέρα, μετά την πρόταση των νέων περικοπών. Αρκετοί δημοσιογράφοι σκέφτονται να αποχωρήσουν για να εξασφαλίσουν την αποζημίωση τους.
**Συνεχίζονται οι απεργίες στα ΜΜΕ για τη μή καταβολή δεδουλευμένων.  Κλειστοί είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Sentra και  Flash και οι εφημερίδες «Ελευθεροτυπία» και  «Εξπρές».
**Πρεμιέρα απόψε  (23.00) για την «Αυτοψία» στον Alpha. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Νίκος Δένδιας, κάνουν- με καθυστέρηση 5 ετών  - μεταμεσονύχτια αυτοψία στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: