12.4.12

Short stories(12.04-2012)



**Πρώτο μήνυμα Ρέστη προς το Σ. Ψυχάρη . Ο εφοπλιστής δεν παρέστη στη χθεσινή γενική συνέλευση του ΔΟΛ που είχε θέμα τη αυξομείωση του οργανισμού με την καταβολή μετρητών ως το ποσό των 7,5  εκατ. ευρώ.  Η επαναληπτική συνέλευση ορίστηκε για τις 27 Απριλίου, με ανοικτό το ενδεχόμενο ενεργοποίησης του «σχεδίου Β» με την ενίσχυση του οργανισμού από φιλικούς επιχειρηματίες. 

**Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία στην ιδιωτική τηλεόραση από την ΕΤΙΤΑ ζητώντας «να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης».

**«Να μη δίνει  ούτε να λαμβάνει θέματα (pool) , από και προς οποιονδήποτε ιδιωτικό σταθμό» αποφάσισε η ΠΟΣΠΕΡΤ, στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις της ΕΤΙΤΑ. Με τον τρόπο αυτό οι ιδιωτικοί σταθμοί δεν μπορούν να έχουν εικόνες από τα ρεπορτάζ.

**Πρόεδρος της  Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου εξελέγη ο Θωμάς Σιωζόπουλος, αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Κάμαρας, γενικός γραμματέας ο Νίκος Γκρούραρος, ταμίας ο Δημήτρης Ήλιοπουλος και μέλος ο Marco Struecker.

Δεν υπάρχουν σχόλια: