28.4.12

Short stories 28.04.2012



Τώρα συλλαμβάνονται και εκδότες δημοσιογράφοι, για απλές αναφορές ονομάτων. Σοκ και έκπληξη προκάλεσε η σύλληψη, μια βδομάδα πριν τις εκλογές  του Αιμίλιου Λιάτσου από αστυνομικούς μετά από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου, Ε. Τζούλη για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων σχετικά με αναφορά του ονόματος της στην “Παρασκευή&13″.  Η σύλληψη έγινε στα γραφεία της εφημερίδας “Παρασκευή & 13” από άνδρες της αστυνομίας, θυμίζοντας κατά πολύ την πρακτική της γειτονικής Τουρκίας.

**Απεργία την τελευταία βδομάδα της προεκλογικής περιόδου;  Το Διασωματειακό σε ανακοίνωση του δηλώνει πως θα εισηγηθεί την προκήρυξη άμεσων απεργιακών κινητοποιήσεων και δράσεων, συνεδριάζοντας αυτή τη Δεύτερα, δηλώνοντας πως “εργοδοτική αυθαιρεσία έχει ξεπεράσει κάθε όριο”.

* Ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τους Δήμο Βερύκιο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου, κ.α, θα βρίσκονται (18:00- 24:00), στον Alpha την Κυριακή των εκλογών, μαζί με το διευθύνοντα σύμβουλος της marc, Θωμά Γεράκη, ο οποίος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.

  **Στη ΝΕΤ (18:00) κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Έλλη Στάη και μαζί της , οι Γιάννης Πολίτης και Νίκος Φελέκης και  ο εκλογικός αναλυτής – διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ALCO Κώστας Παναγόπουλος, θα παρουσιάσει σ την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος, μέσα από τη μέθοδο του exit poll.

Δεν υπάρχουν σχόλια: