27.4.12

Short stories 27.04.2012



**Η «Ελευθεροτυπία» δεν κυκλοφορεί, οι  δημοσιογράφοι της όμως γράφουν βιβλία.  “Μπορώ και χωρίς ευρώ”(εκδόσεις IANOS) δηλώνει ο Ανδρέας Ρουμελιώτης. Το «Σημειωματάριο ιδεών» («Πόλις») παρουσιάζει ο Θανάσης Γιαλκέτσης ενώ ο Χριστόφορος Κασδαγλης αναφέρεται στους «Ανώνυμους χρεοκοπημένους» («Καστανιώτης») και ο Τάσος Παππάς μιλάει για την περίπτωση που «η γάτα συμφιλιώθηκε με τα  ποντίκια» («Πόλις»).

 ** Με τον τίτλο «Εκλογές 2012, οι Έλληνες αποφασίζουν» η  Μαρία Χούκλη, μαζί με το  Στρατή Λιαρέλη θα παρουσιάσουν την επόμενη Κυριακή τη βραδιά των εκλογών  από τις 18.00 το απόγευμα.  Θα ακολουθήσει 19:00 το  Exit Poll με το  Στράτο Φαναρά (Metron Analysis).
**Συμφωνία για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, μεταξύ της ΠΟΕΣΥ και των ενώσεων του Περιφερειακού Τύπου. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν  πως θα συνάψουν  νέα  σύμβαση για το έτος 2012, με αναδρομική ισχύ, και με όρους που θα εξεταστούν σε νεώτερες συναντήσεις.
**Ανεστάλη η απεργία στην «Ισοτιμία» «μετά τις δεσμεύσεις της εργοδοσίας για την εξόφληση των δεδουλευμένων όλων των εργαζομένων του μηνός Μαρτίου έως την ερχόμενη Τετάρτη, την κατάθεση χρονοδιαγράμματος για την αποπληρωμή των υπολοίπων οφειλών και τη διαβεβαίωση ότι δεν πραγματοποιηθεί καμία απόλυση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: