26.4.12

Short stories 26.04.2012



 Τη  δημοσιοποίηση των μυστικών λιστών  των δημοσιογράφων όπου συνεργάζονται με υπηρεσίες του κράτους ζητάει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ με αφορμή το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» όπου εμφανίζει το δημοσιογράφο και υποψήφιο με τους Ανεξάρτητους Ελληνες  Βασίλη Χήτο,  να λαμβάνει χρήματα από την ΕΥΠ. Τόσο ο δημοσιογράφος, όσο και η ΕΥΠ διέψευσαν το γεγονός , ενώ τόσο ο Β. Χήτος όσο και ο Π. Καμμένος δήλωσαν πως θα καταθέσουν αγωγή σε βάρος της εφημερίδας.


**Στα περίπτερα της Αθήνας σήμερα και της υπόλοιπης Ελλάδας αύριο, θα βρίσκεται, παράλληλα με το  Internet  το  περιοδικό “HOT  DOC» με την υπογραφή του Κώστα Βαξεβάνη. Είναι το τρίτο κατά σειρά περιοδικό που έρχεται να προσφέρει τη δυνατότητα μιας άλλης πληροφόρησης, μετά το «UNFOLLOW  και το «MONO».

**Απεργιακές κινητοποιήσεις πριν από τις εκλογές προτείνει ο Γιάννης Αγγέλης, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, «-Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ δεν πρέπει να αποδεχθούν τις λογικές της προεκλογικής “εργασιακής ειρήνης” όταν κυβέρνηση/τροικα και εργοδότες επεκτείνουν τον πόλεμο με απολύσεις και δραματικές μειώσεις μισθών, με ισοπέδωση των ταμείων και των συντάξεων» δηλώνει.
 **Τα δικαιώματα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τζούντο που ξεκινάει σήμερα στη Ρωσία και ολοκληρώνεται την Κυριακή, θα μεταδώσει απευθείας η nova, μέσα από το NS7. Στη διοργάνωση  συμμετέχουν και ελληνίδες και έλληνες αθλητές με κορυφαίο τον Ηλία Ηλιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: