24.4.12

Short stories 24.04.2012



 Μείζον θέμα για την παρουσίαση όλων των κομμάτων από το Mega θέτει η καταγγελία  του Αλέξη Τσίπρα για τον αποκλεισμό του.  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως επί 18 μήνες δεν είχε προσκληθεί στο Mega και ο διευθυντής ειδήσεων, Χρήστος Παναγιωτόπουλος απάντησε μέσα από το site του πως δεν του είχε δοθεί βήμα για 10 μήνες, ενώ ταυτόχρονα δεν φιλοξένησαν άλλους αρχηγούς. Το εντυπωσιακό είναι πάντως πως το ΕΣΡ δεν αντέδρασε για την καταγγελία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.


**Η τηλεόραση του Σκάι  θα είναι ο ελεύθερος σταθμός που θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό κυπέλλο Ελλάδας, Ατρόμητος-Ολυμπιακός, παράλληλα με τον ΟΤΕ TV.

**Την εταιρεία που θα αναλάβει την πιστοποίηση των ιντερνετικών μετρήσεων, για την ελληνική αγορά των  site, ψάχνει η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου, η οποία πρόσφατα συγκροτήθηκε σε σώμα.
**Σχέδιο έκτακτης ανάγκης ενεργοποιεί ο ΕΔΟΕΑΠ, μετά το κούρεμα των αποθεματικών του κατά 2,2 δισ. ευρώ από τη συμφωνία για το PSI . Ο καθηγητής Κώστας Χρυσόγονος και  ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ανέλαβαν  τη νομική υπεράσπιση του ταμείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: