20.3.12

Short stories 20.03.2012




**Ώρα για αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των επιχειρήσεων ΜΜΕ.  Στην ετήσια γενική συνέλευση  του ΔΟΛ της  11ης Απριλίου προβλέπεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου  του οργανισμού κατά 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ πριν από δύο μήνες έχει ληφθεί η απόφαση για την αύξηση και στο Mega έως το ποσό των 10 εκατ. ευρώ.  Στην περίπτωση του  τηλεοπτικού σταθμού, οι δύο κύριοι μέτοχοι,  ΔΟΛ και Πήγασος έχουν δηλώσει πως θα λάβουν μέρος στην αύξηση.



**Θα συνεχίσουν , οι εργαζόμενοι στη Χ. Κ. Τεγόπουλος  θα εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα κατασχέσεων εις χείρας τρίτων, για ποσά ύψους μέχρι και του 50% των οφειλόμενων δεδουλευμένων τους χωρίς δικαίωμα κατάσχεσης άλλων περιουσιακών στοιχείων, έκρινε το δικαστήριο.

**Για την επόμενη βδομάδα μετατίθεται η συζήτηση για την 48ωρη απεργία στα ΜΜΕ. Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, έλαβε μεν απόφασή για την κήρυξή της, αλλά όχι για αυτό το διήμερο, 21 και 22 Μαρτίου

**Τον αγώνα Μίλαν Μπαρτσελόνα την επόμενη Τετάρτη θα μεταδώσει ζωντανά (21.450 η ΝΕΤ και σε μαγνητοσκόπηση το Μαρσέιγ-Μπάγερν. Τον τελευταίο αγώνα  θα δείξει απευθείας η nova.

Δεν υπάρχουν σχόλια: