17.3.12

Short stories 17.03.2012



Σταματάει η ΕΡΤ τη μετάδοση των ψηφιακών της καναλιών, την ίδια ώρα που η χώρα επιχειρεί να ανασχεδιάσει τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Από αυτή τη Δευτέρα αντικαθίστανται τα προγράμματα των καναλιών σινεσπόρ και πρίσμα+ στο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ, από τα προγράμματα των  BBC World News και Deutsche Welle αντιστοίχως, υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική συρρίκνωσης της ΕΡΤ. Τα προγράμματα με υπηρεσίες πρόσβασης για ΑμεΑ του καναλιού πρίσμα+ θα ενταχθούν στην ΕΤ1.


**Ένα ακόμη κανάλι προσθέτει από το Καλοκαίρι η nova στο μπουκέτο της. Πρόκειται για το nova classics με κλασικές κινηματογραφικές ταινίες που θα μεταδίδονται σε επανάληψη, όπως συμβαίνει με τα θερινά σινεμά.
***Στάση πληρωμών και στα δημόσια ΜΜΕ. Δεν πληρώθηκαν χθες το 15νθήμερο τους οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ και η καταβολή του προσδιορίζεται για το τέλος του μήνα.
**Το ντέρμπι των "αιωνίων" ακτινογραφεί η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάι" αυτή τα ξημερώματα της Τρίτης (00.30) Καλεσμένοι είναι οι,   Κώστας Αντωνίου, Πέτρος Μίχος, Σωτήρης Βοργιάς, Κώστας Γαλάνης, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: